• Inbraakalarmmelding

  Bij een inbraakalarmmelding wordt behoudens de optische- en akoestische alarmgevers (flitslicht en sirene) ook de gehele binnen- en buitenverlichting (alarmverlichting) ingeschakeld. Naar keuze kunnen ook eventuele neergelaten rolluiken of jaloezieën opgehaald worden.

 • Brandalarmmelding

  Wanneer een rookmelder brand/rook detecteert kan behoudens een akoestische alarmgever (sirene) ook de gehele binnen- en buitenverlichting (alarmverlichting) worden ingeschakeld. Naar keuze kunnen ook eventuele neergelaten rolluiken of jaloezieën opgehaald worden.

 • Paniekschakelaar

  Een in de masterslaapkamer aangebrachte paniekschakelaar kan bij onraad gebruikt worden om de binnen- en buitenverlichting in te schakelen en een alarmmelding te genereren. Naar keuze kunnen ook eventuele neergelaten rolluiken of jaloezieën opgehaald worden.

 • Afwezigheid

  De Centraal UIT- taster die bij verlaten van het gebouw gebruikt wordt om alle nog ingeschakelde verlichting uit te schakelen en de stand-by temperatuur te activeren kan ook gebruikt worden voor het activeren van het inbraakalarmsysteem.

 • Aanwezigheidssimulatie

  Tijdens lange afwezigheid (bijvoorbeeld tijdens vakantie) kan er een aanwezigheid scene geactiveerd worden zodat het lijkt of er iemand aanwezig is. Hierbij wordt een ꞌaanwezigheidꞌ gesimuleerd door bijvoorbeeld automatisch de verlichting, de rolluiken en gordijnen te sturen ten tijden van een normale dagelijkse aanwezigheid.

 • Toegangscontrole

  Een bij de toegangsdeur aangebracht deurstation met camera maakt toezicht op afstand mogelijk, nog voordat de deur opengedaan wordt kan men zien wie er aan de deur staat. Door dit te combineren met een elektronische slot is het mogelijk om bij mobiliteitsbeperking of gewoon vanuit comfort de toegangsdeur op afstand te openen. Het videobeeld kan op het centrale touchpaneel, een tablet of smartphone worden getoond.