• Multiroom audio

  Het integreren van alle geluidsbronnen (zoals DVD, MP3- speler, internetradio, multimediacenter en TV) in één centraal multiroom systeem in het gebouw, bijvoorbeeld in de woonkamer of technische ruimte. Door op dit centrale systeem in elke gewenste ruimte een nevenruimte versterker, luidsprekers en bedieningseenheden aan te sluiten kan vanuit elke aangesloten ruimte deze centrale geluidsbronnen benaderd en bediend worden. Buiten een individuele muziekkeuze per ruimte kan men ook kiezen voor het combineren van ruimtes met dezelfde muziekbron en met een individuele volumeregeling per ruimte.

 • Multiroom video

  Het centraal opslaan van videobestanden op een mediacenter (NAS- server) zodat ze via het lokale netwerk in alle ruimtes afgespeeld kunnen worden op televisies, laptopcomputers, tablets, etc. (media streamen). Door de bediening voor het media streamen op te nemen in een scene kan hierop bijvoorbeeld de verlichting, de raamverduistering etc. afgestemd worden.

 • Streaming diensten

  Het integreren van de audio- en video streaming diensten. Televisies, Pc’s en laptopcomputers, tablets, mediacenters e.d. die internettoegang hebben kunnen rechtstreekst audio- en video bestanden via het internet afspelen.

 • Afbeeldingen en foto’s

  Het centraal opslaan van afbeeldingen en foto’s op een mediacenter (NAS- server) zodat ze via het lokale netwerk in alle ruimtes getoond kunnen worden op televisies, laptopcomputers, tablets, etc.